Zonne- bloem De Lier

Er kan zoveel meer

Informatie voor gasten 
van Zonnebloem De Lier

Iedereen heeft behoefte aan sociaal contact. Als je lichamelijk beperkt bent, is het vaak lastig om dat zelf op te zoeken. Je hebt minder contact met andere mensen dan je misschien zou willen. En je voelt je bezwaard om anderen op te zadelen met jouw handicap. Vrijwilligers van Zonnebloem De Lier komen graag bij jou op bezoek. En hebben aandacht voor jou. Een leuk gesprek, of even samen de deur uit. Zo maakt de Zonnebloem nieuwe vriendschappen mogelijk.


De Zonnebloem is er voor iedereen vanaf 18 jaar met een lichamelijke beperking. Onze missie is jouw sociale activiteiten te verrijken. Er zijn verschillende opties mogelijk, precies passend bij jouw voorkeuren:

  • Bezoek aan huis
  • Samen eropuit
  • Groepsactiviteiten
  • Met de afdeling op vakantie

Met een lichamelijke beperking ben je misschien vaker alleen dan je zou willen. Simpelweg samen een kop koffie of thee drinken kan al zo gezellig zijn. Zou jij het leuk vinden als een vrijwilliger van de Zonnebloem De Lier bij jou langs komt? Of ken je iemand die er veel aan zou kunnen hebben? Neem dan contact op met onze bestuursleden bezoekwerk. Zij zoeken dan een geschikte vrijwilliger.


Monique van der Knaap: 0612673723

Manon Suurbach: 0626738171